header
Welcome to my blog =.=, sudi-sudi bace ape yang aku tules, rajen-rajen komen,folow laa sekali ;) *wink3!, tengs for visit!

April 13, 2011

kawan kecik2 da besa :) *muffin*


helo?

hyep peepss Flower !
act aku sedang ber-mood Rain, tapi tapee.aku malas nak layan Tengkorak !

oke, aku na cerite aktiviti aku pade diz week pulak.oke,

______________________

MONDAY Flower !
______________________


aku dan kawan2 sume plan nak buad muffin and cake di rumah FF or faten fak!
HAHAHA
sume datang laa.memang dy da ready daa nak buad.
sume excited gilee.
bile na mule jea,

'eyhh, masuk ape dulu ek?, minyak ke aer? ke telur?'

'aer kowwt, '

'yekew?'

and so on~

HAHAHA
padahal sorang pon ta taw resipi sebenar,
tape, tade masalah, bole calling2 big boss
*mak FF, a.k.a cekgu Bm kami

oke, then, da dapat resipi, mule laa bancoh sane sini an.
besst taw.ramai2 cm gempak jee.

memang kecah laa dapo beliau, sampai kan paip singki boleh kua banyak2 aer.
HAHAHA
abess banjir laa dapo
biseng gilee,
sampaikan kambeng lalu belakang rumah pon terkejot ala2 berokzz gitu
HAHAHA


*cmneh laa kowt.heemush

and da result, na tengok ? sure?


first trial love

waahh! nampak sedap an?love

setelah di-make up-kan, love
amacam cun? hee

ape ini?
HAHAHA,
neh adelah kek yee, buatan kawan aku.
hee, corak toh ekspres nyer.
*da tade idea ( alaa, ta kratif actnyer kami)

ape-ape pon~
besstt seronok taw.da rase macam kat rumah sewe jee
*suke aty jee What

kiteorang buad neh sebbaabbb~
to be continuee.....

:)

6 comments:

qilanisa said...

sodap ea.haha

persevere said...

sedap an.nmpk cm bli.hee

Noor Aqillah Majid =) said...

wahaha. jual ka?

persevere said...

ahaha.tade laa buad saje2.hee

tya . chan :) said...

elehh . editt !! nmpak laa sodap !! bhahahah *jeles.

persevere said...

ahaha.elee, kw.ahaha.aku buad btol2.hee
*mane kw taw kantoi da.ahaa