header
Welcome to my blog =.=, sudi-sudi bace ape yang aku tules, rajen-rajen komen,folow laa sekali ;) *wink3!, tengs for visit!

April 06, 2011

hospital ;) melawat


helo?

petang tadi, ibu saya telah mengajak saya serta adek pergi ke hospital besar melaka :)
HAHAHA
*oi ayt darjah 1

semalam denga2 cte atok aku yang belah ayah neh masuk hospital
*wwoo0 0.o
terkejot laa jugak.aku pon wonder

' errr, .. adekah selame neh beliau saket? *nampak macam sehat :)
*aku balek kampong hanye laa pade hari raye, kenduri, or ade event.
HAHAHA
perihatin laa sangat an.

okokok,
then kami pon menyusuri lebuh2 raye yang kurang feymes
*sebab aku ta taw name jalan ape
tapi, itu tak mematahkan semagat aku.sebab, bapak aku yang drive :)
owwhh.lupe, dalam kerete aku gado2 mnje sket dengan adek aku.MIMI,
*cm name kucing meeoww3


HAHAHA!
alahai mimi~

ta kessaa la kan.
then, kami pon tibe laa di hospital.naek liff, tyme toh rase cm 5o-50,
very dangerous!
*kdg2 hospital ta selamat
ouuh! lupe aku na btaw.aku pegi wad lamee.so, cm uzur2 ala2 nenek kebayan laa sket an.
HAHAHA

sampai2 di wad, operasi mencari2, tercari2, di cari2 pon bermule~
then,

' AAHAAH! '
*style c.NN ^^

da jmpe.we called him as BAPAK, hee.
*ske aty laa atok aku!.hee
nampak beliau sedang di-cek-cek oleh seorang doctor,
kami hanye mampu melihat.
terpancar riak2 gembire di sebalik kedut2 mke dy apabile nampak kami.
*ceceehh, ayat noveel aaww aww !

tyme toh doctor toh nak ambik darah, da tanggungjawab beliau, tibe2

"da semangkok darah aku dy ambiknyer aryneh"
kate bapak yang baru hendak dihulurkan jarum
*pedas yee sindiran toh.HAHAHA

"eyyh, jangan laa cakap macam itu pkacik, serba sala saya mau ambik darah lagi esok"
kate doctor toh dgn mke yang cm na mintak kaki jea
HAHAHAHA

aku and famly aku gelak3 jea!
KAHKAHKAH!
*gelak luar biase.

after the doct blah away, then bapak start his storiess...

" habes hancor badan aku, cucuk sane, cucuk sini, tapi kat sini best, pagi2 ade 4 oarang misi datang urut2 kaki aku,
*eyhh, pembetulan, MISI MUDE2, "
kate bapak sambil senyum2 gatal.aww aww
HAHAHAHA
ape lagi berdekah2 gelak laa
*err? berdekah2 ade kew? ta kesa laa ;)

and, he continue his stories..

"sni best makan banyak kali.. blaa..blaa..blaa.."

so, kami membuad kongklusi yang; beliau bahagie di sini :)

ta lame ade misi datang na enjet ape tah lagi, kali neh beliau agak terkejut, sebab, na enjet kt perot!
HAHAHA
sesi neh agak kelaka, sebab, misi toh susa na enjet prot beliau gerak2, akibat gelak3!
HAHAHA


hee, mke cemas!
go bapak go!

HAHAHA,
da laa aku ta larat na cte panjang2 lagi.hee
kesimpulan nyer esok beliau akan di pindahkan ke wad 1 clazz! waahh, suke laa beliau!

this is my only atok kandung! ouhh, lupe aku ade lagi sowg.hee, tapi jaohh.
semoge cepat semboh taw bapak! ^^

2 comments:

Sabrina Hilmi said...

bodoooooooo gilaaaaaaaaaaaaa . GATAL BAPAK KAU ! BHAHAHA

qilanisa said...

suke part style cekgu NN.haha